Företagsevent

Företagsevent

Ute på Hönö så bedriver vi företagsevent i katamaranen M32. Med 4 båtar och ett nära samarbete med Haralds Salonger, så kan vi anordna event för 4 till 100 personer under bara några timmar eller större konferenser med övernattning. Vill ni anordna en konferens och samtidigt utmana kolegorna på havet i 30 knops segling?

M32 och företagssegling 
M32 katamaranen är den snabbaste och mest extrem ickefoilande katamaranen som finns i världen. Den seglas på M32 Series och på World Match Racing Tour och har snabbt blivit en väldigt uppskattad båt. Den snabba katamaranen ställer höga krav på samarbetet ombord, men dess enkelhet gör att många kan segla den. M32 katamaranen gör sig alltså perfekt för företagssegling för både större och mindre grupper.

Upplägg företagssegling
Med 4 båtar och vårt samarbete med Haralds Salonger så kan vi anordna seglingsevenemang för både större och mindre grupper. Vi har haft evenemang för mindre företag som kommit ut en fredag på after work och även större familjedagar och konferenser med över 100 personer.

Seglingsevenemang M32 2-4 h (max 24 st)
Vi hämtar er inne i centrala Göteborg med våra 2 ribbar och kör ut er på en fartfylld resa till Hönö. Väl där är M32 katamaranerna på havet och redo för kappsegling. Vi delar upp er i lag och anordnar en kappsegling med efterföljande prisutdelning, för att sedan köra hem er till valfri ort.

Seglingsevenemang M32 dagsaktivitet
Vi hämtar er inne i centrala Göteborg med våra 2 ribbar och kör ut er till Hönö. Där seglar ni först en ”alla-möter-alla” segling för att sedan äta lunch på Västerhav. Efter lunchen kommer ni tillbaka till oss och vi seglar finalerna för att kora den snabbaste seglaren. Efter prisutdelningen så kan vi antingen köra hem er eller så kan ni fortsätta konferensen på Västerhav.

Andra förslag på seglingsevenemang med M32
Vi kan skräddarsy olika konferenslösningar och seglingsupplevelser för både små och stora grupper. Återkom gärna till oss så hjälper vi er att hitta den perfekta lösningen för just er.

Offert seglingsevent:

Företag (obligatorisk)

Mailadress(obligatorisk)

Antal personer (obligatorisk)

Datum (obligatorisk)

Ytterliggare info/ önskemål

  • Vill verkligen framföra Audi Göteborgs varma tack for en toppenaktivitet! Våra gäster var verkligen sååå nöjda! Bilupplevelsen togs till en helt ny nivå i det att ni tog ut dem på vattnet. Häftigt att en så ”enkel” aktivitet som att ta ut 17 personer på vattnet tillsammas med fyra starka sjömän på en M32 katamaran kan ge en helt unik upplevelse & toppenbetyg av deltagaran. Jättetack för att ni fixade detta för oss.
    Audi Göteborg