Booking

M32 Match Racing Licens

När Aston Harald AB köpte World Match Racing Tour (WMRT) så annonserades att touren kommer att seglas i katamaranen M32. Katamaranen M32 är idag en av de snabbaste katamaranerna i världen. En snabbare och mer kraftfull båt tar seglingen på WMRT till en helt ny nivå. Därför har M32 Match Racing licensen tagits fram och den är en väg för att säkerställa att besättningarna är på en nivå, så att inte besättningsmedlemmar eller båtar skadas under segling.

M32 Match Racing licensieringen sker under 3 dagar. Under dessa dagar så kommer vi att behandla hur säkerhetsledningen hanterar olika situationer, hur katamaranen är seglad på ett säkert sätt och hur det nya tävlingsformatet kommer att se ut. Med Cape Crows instruktörer, och med tävlingsledare och domare på plats, så är licensieringen ett perfekt sätt att lära sig M32 katamaranen.

Platser för licensieringen kommer att vara på Lanzarote, Hönö och på Bermuda. Använd formuläret på högersidan för att boka din plats på ett licensieringstillfällen och gör dig redo för WMRT.

Bokningsformulär:

Klicka på de olika platserna för att boka ditt licensieringstillfälle och gör dig redo för WMRT.

Lanzarote Hönö Bermuda